Nieuws

Nieuwe partner voor Slingerland Wedstrijdjudo: EACYsports

 

De oudere judoka's uit de wedstrijdselectie zijn al enige tijd bezig met krachttraining. Vanaf de -15 jaar kunnen judoka's aangewezen worden om deel te nemen aan de wekelijkse fitness trainingen onder begeleiding van een krachttrainer. Het doel hierbij is vooral het leggen van een basis. Vanaf de -17 jaar kan er voortgeborduurd worden op deze basis, de kracht trainingen zullen een serieuzere vorm gaan aannemen en daarnaast kunnen judoka's schema's krijgen die specifiek toegespitst zijn op hun seizoen opbouw, judo stijl alsook bepaalde wedstrijden. Hierbij kunnen voedingsupplementen als eiwitten of creatine van toegevoegde waarde zijn. EACYsports beschikt over een groot assortiment aan kwalitatief hoogwaardige voedingsupplementen. Eigenaar van EACYsports is Ala Hussin, zelf een oud-judoka. EACYsports biedt de judoka's van Slingerland Wedstrijdjudo haar producten aan tegen een fikse korting. Supplementen kunnen bestelt worden door een online account aan te maken op www.eacysports.com.

 

Om de kortingen te krijgen dien je na het aanmaken van de account een email te sturen naar: ala@eacyonline.nl.

 

In deze email geef je aan dat je een judoka bent van Slingerland Wedstrijdjudo. Hierna zal je account een 'professionele status' krijgen. Met deze 'professionele status' zijn de diverse producten beschikbaar met korting. Wij kijken uit naar een mooie samenwerking met EACYsports! 

 

PS: let op, gebruik voedingsupplementen nooit zonder te overleggen met Henk-Jan de Hek en/of Mitchel Pfaff, zij weten precies welke voedingsupplementen van toegevoegde waarde kunnen zijn voor een judoka. 

< overzicht nieuwsberichten